EFEMER SERVICII FUNERARE


Repatriere decedaţi Anglia

Pentru ca totul să fie mai simplu într-un moment dificil, agenția funerară EFEMER este non-stop alături de Dvs și vă asigură servicii complete de transport funerar frigorific internaţional pentru repatriere decedaţi din ANGLIA.

transport frigorific international funerar, repatriere decedati anglia romania

Transportul decedatului din Anglia în România se efectuează cu autofunerare frigorifice sau se poate face mixt (avion + mașină). Deținem experiența necesară pentru ca repatrierea decedatului să se efectueze în cel mai scurt timp din orice localitate din Anglia (Londra, Manchester, Newcastle, Liverpool, Leeds, Norwich, Ipswich, etc).

Nu încărcăm mai mult de 2 decedați per cursă.

Informaţii utile:

  • Întocmirea documentelor necesare repatrierii: certificat de deces formularul C internațional (pentru țările UE) sau certificat de deces național Apostilat (pentru țările ce nu fac parte din UE).
  • Pașaportul mortuar este documentul care se obține în urma sigilării sicriului și cuprinde date exacte despre transport: număr autofunerară, nume șoferi și itinerarul parcurs cu menţionarea punctelor de trecere ale frontierelor care vor trebui respectate. Acest document este necesar să însoţească certificatul de deces internaţional când se solicită transcrierea (obținerea certificatului de deces în ţara de destinaţie).Sigilarea sicriului se efectuează de către personalul firmei în prezenţa unui reprezentant al DSP-ului care aplică sigiliul și eliberează pașaportul mortuar.
  • Preluarea și pregătirea decedatului: îmbălsămare profesională prin tanatopraxie, cosmetizare, îmbrăcare decedat, păstrare la camera frigorifică până în ziua plecării din Anglia (dacă este cazul).
  • Sicriu pentru repatrierea decedatului în conformitate cu normele Europene: acesta asigură condițiile optime necesare unui transport funerar internațional, sicriu de lemn/zinc, valvă de epurare a gazelor, saltea sau pulbere pentru absorbție.

Servicii funerare complete pentru repatriere decedaţi ANGLIA - România.

Alte ţări din care realizăm transport funerar internaţional pentru repatrierea decedaţilor sunt ITALIA, FRANȚA, GERMANIA, BELGIA, OLANDA, SPANIA, TURCIA, BULGARIA, MOLDOVA, UCRAINA, UNGARIA.