Servicii Funerare Suceava

0230 525789 0742 831 699 office@efemer.ro

Deces in familie sau cunostinte?! Servicii funerare de la A la Z, 24 / 7 !

Compania de pompe funebre Efemer,cu sediul central in Suceava, str. Ion voda viteazul, langa Manastirea Sfantul Ioan din Suceava a fost creata in anul 2005 cu scopul de te ajuta in cele mai grele momente ale vietii.

Echipa Efemer iti ofera  servicii complete,articole si pachete funerare de cea mai inalta calitate,astfel ocupandu-se de toata inmormantarea.

Cu o vasta experienta in acest domeniu,Pompe funebre Efemer Suceava cunoaste toate detaliile si detine toate informatiile despre traditiile pe zone,organizarea completa a inmormantarii cu toate articolele necesare,intocmirea documentelor,darsi despre toate praznicele ce trebuie infaptuite.

Mai mult decat atat, Comapnia de pompe funebre Efemer iti ofera informatii despre decesul in spital,decesul la domiciliu,decesul in strainatate,decesul in cazurile de accident, decesul in cazul de moarte violenta , sinucidere,inregistrarea decesului,obtinerea ajutorului de decesc, totodata reliefand si procedurile ce trebuie urmate.

Astfel, echipa Efemer va pune la dispozitie casa mortuara „Efemer” de langa Manastirea Sfantul Ioan din Suceava, cu toate dotarile necesare pentru depunerea defunctului in conditii optime de climatizare si confort.

Iti stam la dispozitie la sediul din Suceava, str. Ion Voda Viteazul, langa Manastirea Sfantul Ioan din Suceava dar si la celelaalte locatii cu o gama variata de produse si servicii, precum: sicrie,imbracaminte, lumanari,coroane,flori,colaci,coliva,prosoape, fotoceramica, fotogravura, cavouri, monumente funerare, capac frigorific, lucrari in cimitir, transport funerar cu limuzina, servicii de incinerare, etc.

Author Info

admin

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *